Een sfeervol buffet volgens uw wensen? Hier vindt u een opsomming van enkele buffetvoorbeelden. Deze zijn louter opgemaakt ter voorstelling van ons productengamma en het is steeds mogelijk om gerechten onderling te verwisselen en/of met andere gerechten aan te vullen. Op zoek naar iets origineel? Keurslager Verbiest & Co zorgt ervoor!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BRUNCH

Te laat voor je ontbijt en te vroeg voor de lunch? Kan je bij ons terecht voor je brunch. Een brunch is een samenstelling van breakfast en lunch.
We starten met een glaasje schuimwijn vervolgd door een rijkelijk assortiment aan broodjes, koffiekoeken, omelet, allerlei beleg vb kaas, boter, hesp,.. landelijk schoteltje vb paté, garni, kippenslaatje, olijvenslaatje,.. Vervolledigd met een heerlijk soepje. Nadien meerdere warme gerechten naar keuzen, afsluitend met zoetige dessertjes.

HAMMENBUFFET

Lauw warme ham die specifiek op smaak gebracht wordt met speciale kruiden en marinades. Deze hammen worden op z’n geheel gebakken en versneden wanneer de mensen langs het buffet komen. Deze ambachtelijke ham wordt vergezeld van aangepaste sauzen, slaatjes, chutneys. Het geheel wordt verder afgewerkt met kruidenboters, groentjes, fruit en gebakken patatjes.

KAASBUFFET

Hoewel uw Keurslager verfijnd is in de ‘ vleeskunde’ kan u steeds terecht bij ons voor een op schotel afgewerkt kaasbuffet.

BREUGELBUFFET

Het breugelbuffet kan lichtjes variëren naargelang het seizoen en het marktaanbod. In de winter zal deze verfijnd zijn met heerlijke stoofpotjes en in de zomer frisse slaatjes gecombineerd met vleeswaren.

GRILLADEBUFFET

Een zeer gevarieerde keuze van het beste vlees uit onze zaak, alles is specifiek op smaak gebracht met speciale kruiden en marinades. Deze stukken worden op zijn geheel gebakken en versneden wanneer je gasten langs het buffet komen. Het grilladebuffet wordt geserveerd met aangepaste sauzen, slaatjes, chutneys en tapenade. Het geheel wordt steeds afgewerkt met gegrilde groenten en fruit.