Onze traiteur afdeling / klaargemaakte gerechten, is een uitgebreid luik in de winkel. Gaande van eenvoudige dagdagelijkse worst met puree tot gespecialiseerde gerechte van lams met tijmhoning saus.

 

 

 

 

 

 

 

EVENTS

Onze jarenlange ervaring in het verzorgen van evenementen op verplaatsing is voor u een garantie dat uw organisatie tot in de puntjes vlot verloopt. Op het bedrijf, in de winkel of op een locatie die wij voor u uitzoeken. Ook logistieke steun zit in het aanbod, één adres om alles af te handelen is efficiënt werken. Kortom het Verbiest & Co team biedt u meer dan een gastronomische service: een oplossing op maat! Interesse? Aarzel niet en neem contact met ons op. Waarna wij u graag volledig vrijblijvend een offerte laten geworden.

RECEPTIES/WALKING DINNER

Geeft u een receptie vooraf aan een feest of enkel een afzonderlijke receptie Keurslager Verbiest & Co werkt voor u een geslaagde formule uit met trendy hapjes en het lekkers uit de keuken van de hele wereld. Prijzen voor ieders budget. Vraag gerust bijkomende informatie indien u specifieke wensen heeft.

BARBEQUE

Een tof of gezellig moment met vrienden, familie of collega’s. Een feestje dat iets ‘casualer’ zijn mag, dan is een barbecue de ideale oplossing. Met een assortiment dat vernieuwend en variërend is, proberen wij met ons aanbod de provençaalse sfeer tot bij u te brengen. We zijn er in geslaagd ons aanbod uit te breiden met verschillende nieuwe marinades, salades en een rijk assortiment aan verse vis en vlees. Indien u graag onze barbecuefolder wilt ontvangen, dan kan u ons contacteren of kom gerust even langs.

BEDRIJFSLUNCHES

Time is money, steeds meer en meer dienen bedrijven tot het uiterste te gaan om hun cliënteel te behagen. Natuurlijk kan dit niet zonder de nodige culinaire omlijsting als aanleiding om een vet contract binnen te halen. Een restaurantbezoek is natuurlijk een oplossing was het niet dat het veel tijd in beslag neemt. Keurslager Verbiest & Co biedt hiervoor de oplossing. Met een minimum aan personeel brengen wij een uitstekende restaurantservice naar uw bedrijf toe. Deze service bieden wij aan in verschillende prijscategorieën en pakketten. Aarzel niet, neem contact met ons op, waarna wij u met plezier meer uitleg verschaffen over deze dienst.

SPORTCENTRUM GRAND SLAM

Keurslager Verbiest & Co staat ook klaar voor uw bedrijf of familie. In samenwerking met Sportcentrum Grand Slam en Wellnesscentrum Fit Factory Amplitude kunnen wij voor u een dag naar wens uitwerken. Teambuilding, een maandelijkse vergadering, bedrijfs – of familie-event,een jubileum, bij ons kan het. Onze vergaderzalen beschikken over de nodige technische apparatuur. Onze professionele fitnesstrainers kunnen een aangepast programma opstellen, zodat u kan voelen dat gezond zweten ook prettig kan zijn. Naast fitness kunnen wij u ook een dag racketsporten aanbieden . op onze 6 outdoor tennisterreinen , onze 6 indoor tennisterreinen, de 2 squashboxen en de 2 badmintonterreinen kan u uw slag slaan. Ook hier kan u beschikken over professionele trainers en begeleiding. Zo kan keurslager Verbiest & Co niet enkel de inwendige mens verwennen , maar ook zorgen voor een algemeen gevoel van wellness en ontspanning. Laat ons weten wat uw wensen zijn, keurslager Verbiest & Co is er steeds voor u..

Een sfeervol buffet volgens uw wensen? Hier vindt u een opsomming van enkele buffetvoorbeelden. Deze zijn louter opgemaakt ter voorstelling van ons productengamma en het is steeds mogelijk om gerechten onderling te verwisselen en/of met andere gerechten aan te vullen. Op zoek naar iets origineel? Keurslager Verbiest & Co zorgt ervoor!

 

Deze afdeling is seizoens gebonden en wekelijks proberen we steeds te variëren. De echte toppers/klassiekers zijn altijd aanwezig.

 

 

Streekproducten zijn bij keurslagerij Verbiest & Co een belangrijk onderdeel in het ruim assortiment.